رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با استناد به یک پیمایش ملی انجام شده در دیماه ۱۴۰۳ توسط موسسه افکارسنجی ملت درباره تصور ایرانیان از آینده کشور، اعلام کرد: نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که ۶۳.۱ درصد از مردم نسبت به آینده ایران خوشبین هستند.
بابک نگاهداری با اشاره به این پیمایش و نتایج آن در حوزههای مختلف، گفت: در این بررسی، ۷۶.۷ درصد از شرکتکنندگان وضعیت کنونی قدرت نظامی ایران را خوب یا بسیار خوب ارزیابی کردهاند و در کنار آن، ۶۳.۴ درصد نیز پیشبینی میکنند که وضعیت قدرت نظامی کشور در ۲۰ سال آینده بهبود خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ۷۶.۱ درصد از مردم، شرایط فعلی علم و فناوری در ایران را خوب یا خیلی خوب توصیف کردهاند، افزود: همچنین، ۶۸.۷ درصد از پاسخدهندگان معتقدند که وضعیت علم و فناوری در ۲۰ سال آتی در کشور ارتقا پیدا خواهد کرد.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در ادامه به ارزیابی وضعیت بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: بر اساس این نظرسنجی، بیش از نیمی از مردم، حدود ۵۵ درصد، وضعیت فعلی بهداشت و درمان کشور را در سطح خوب یا خیلی خوب ارزیابی میکنند.
نگاهداری همچنین درباره آزادیهای اجتماعی گفت: نیمی از شرکتکنندگان در این نظرسنجی، وضعیت کنونی آزادیهای اجتماعی را خوب یا خیلی خوب دانستهاند.
نکته قابل توجه دیگری که رئیس مرکز پژوهشهای مجلس به آن اشاره کرد، تمایل بالای ایرانیان به کشورشان بود. وی گفت: نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که بیش از ۷۰ درصد مردم عنوان کردهاند که اگر در زمان تولد این امکان وجود داشت که کشور محل تولد خود را انتخاب کنند، همچنان ایران را برمیگزیدند.
نگاهداری در پایان با تاکید بر امیدواری ۶۳.۱ درصدی مردم به آینده ایران، مهمترین سرمایههای کشور برای ساخت آینده را از دیدگاه مردم برشمرد: ۳۵.۲ درصد جوانان و نیروی انسانی، ۳۳.۵ درصد علم و فناوری، ۱۸.۳ درصد معادن و منابع انرژی، ۱۶.۴ درصد ایمان و معنویت و در نهایت ۶.۵ درصد میراث تاریخی و گردشگری.