تلخپسندها بیشتر در خطرند؟ ارتباط ژن حساس به تلخی با بیماری کلیوی و اختلال دوقطبی کشف شد
اخرین بروزرسانی در خرداد 26, 1404 توسط پیام ابراهیمی نتایج یک پژوهش نوین نشان میدهد که افرادی که به شدت نسبت به طعم تلخ در غذاها واکنش نشان میدهند، ممکن است دارای نوع خاصی از ژن حساس به تلخی باشند که با برخی اختلالات جسمی و روانی مرتبط است؛ از … ادامه خواندن تلخپسندها بیشتر در خطرند؟ ارتباط ژن حساس به تلخی با بیماری کلیوی و اختلال دوقطبی کشف شد
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.